Laura ”Trump” Huhtasaari on huono plagiaatti. #SAD

Suomella on oma Trumpinsa. Ei, en käytä termiä omatulkintaisesti, vaan sen takia että meillä aikuisten oikeasti on presidenttiehdokas joka kokee, että Trumpin presidenttikausi on ollut menestys -ja pyrkii parhaansa mukaan apinoimaan tämän tyyliä.

Kuin Trump Huhtasaari hyökkää agressiivisesti valtaeliittiä sekä istuvaa presidenttiä vastaan. Kuin Trump hänellä on pitkä lista vaihtoehtoisia totuuksia kreationismista euroeron etuihin, joihin hän vankasti väittää uskovansa. Hän on lisäksi käsittämättömän kokematon ulkopolitiikan saralla(Tasavallan presidentin tärkein tehtävä on yhdessä hallituksen kanssa johtaa Suomen ulkopolitiikkaa) ja vaarallisen tietämätön (tai välinpitämätön) presidentin valtaoikeuksien rajoituksista. Presidentti ei ole mikään parlamentarismin erotuomari joka päättää mitkä lait ja hallitukset saavat vihreää valoa.

Hän ei ole istunut päivääkään ministerinä, (hallitus)puolueen puheenjohtajana tai edes kokonaista hallituskautta kansanedustajana kantamassa vastuuta Suomen asioista. Hän ei ole lukenut talous-, oikeus- tai yhteiskuntatieteitä vaan on pätevyydeltään uskonnon aineenopettaja. Eikä siinä tietenkään olisi mitään vikaa, mikäli hänellä olisi jotain muuta oikeaa näytettävää saavutuksistaan, johtajuuskyvyistään tai osaamisestaan maan johdossa tai miksi juuri hän olisi pätevä presidentti. Mutta kun ei ole.

Näistä seikoista riippumatta hän pyrkii Suomen presidentiksi. Tämä johtunee aivan liian suuresta egosta,  mikä omasta mielestäni asepalvelusta suorittavana varusmiehenä, tekee Huhtasaaresta epäluotettavan ja epäuskottavan puolustusvoimien ylipäällikön.

Toisin sanoen, Laura Huhtasaari on Suomen Trump.

Äänestäkää 8 ja näyttäkää Trumpille ovea!


One thought on “Laura ”Trump” Huhtasaari on huono plagiaatti. #SAD

  1. Totta kirjoitat. Olen joskus miettinyt miten Laura Huhtasaari mahtaisi suhtautua Trumpin ylimieliseen kerskailuun naisten seksuaalisista häirinnästä jos Trumpi olisi Suomeen maahanmuuttanut muslimi. Mielenkiintoinen ajatus. Vastaus ajatukseen lienee selvä: Sellaisia ne muslimit ovat, pois heti maasta vaikka lähtömaihinsa kuolemaanntai Viroon vankilaan, leireille vähintään huonoihin oloihin, eivät sopeudu meidän demokraattiseen ja kristittyyn (vaikka meillä on uskonnonvapauslaki) yhteiskuntaamme, seuraavaksi ihan varmasti jo raiskaa tai tappaa. Älyllinen epärehellisyys on ilmiselvää. Trump-häirikkö on ihailtava ja hyvä, muslimit ja maahanmuuttajat pelottavia ja pahoja. SAD!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s